ZEISS SmartLife glasögonglas – Dagens livsstil kräver nya lösningar

Scrolla, klicka och svajpa, när som helst och var som helst. Samtidigt som du fokuserar på din mobiltelefon, dator eller surfplatta måste du även vara uppmärksam på din omgivning.

Dagens uppkopplade värld ställer högre krav än någonsin på våra ögon. Din syn förändras även med åldern vilket medför nya utmaningar för din syn.

Med ZEISS SmartLife-glasögonglas får dina ögon det stöd de behöver. Oavsett vad de utsätts för kommer du alltid att se tydligt och bekvämt.

20 +: I din ålder är det viktigt att se tydligt, så att du kan växla mellan din skärm och din omgivning. Oavsett om du är närsynt eller översynt och har glasögon eller inte, så kan dina ögon kännas ansträngda vid dagens slut.

30+: Om du är mellan 30-39 år börjar du troligen uppleva ögontrötthet. Oavsett om är närsynt eller översynt och har digitala glasögon eller inte, så kanske du upplever ögontrötthet vid dagens slut.

40+: Du behöver troligen använda läsglasögon nu. Oavsett om du är närsynt eller översynt, kan dina ögon du behöva stöd.

50+: I din ålder kanske du redan har progressiva glas eller flerstyrkeglas, som kombinerar din styrka för nära håll, mellanavstånd och långt avstånd i ett enda glas. Oavsett om du är översynt eller närsynt så behöver du glas som ger en mjuk övergång mellan alla synområden.