Maui Jim


Vi kan vi stolt presentera solglasögon från Maui Jim som en del av vårt sortiment. Med dess patenterade PolarizedPlus2 teknologi tar linserna bort 99,9% av allt blänk, hanterar 95% av synligt högenergiljus och blockerar alla skadliga UV-strålar samtidigt som de förstärker färger till oöverträffade nivåer. En patentskyddad repbeständighet ingår för ökad prestanda och hållbarhet på fram- och baksida av linserna. På glasens baksida läggs en anti-reflexbeläggning som blockerar reflekterat och bländande ljus bakifrån och nedifrån.Glasen erbjuds med Maui Jims orginaldubbelgradal som placeras i linsens över- och underkant. Denna spegelbeläggning kisar åt dig och reducerar det starkaste ljuset uppifrån och nedifrån så att dina ögon kan slappna av. Maui Jims solglasögon kan du även få i din egna styrka. Välkommen in för att prova och upplev hur solglasögon skall vara.Besök gärna deras hemsida; mauijim.com