ZEISS ClearView

Nöj dig inte med standard: ZEISS ClearView – nya lagerglas med topp optik

En bild som visar person, kvinna, kläder

Automatiskt genererad beskrivning

Med våra nya enstyrkeglas ZEISS ClearView behöver du inte kompromissa med vare sig optiken eller utseendet. Dessutom finns de alltid på lager, så att vi kan färdigställa dina nya glasögon snabbt och prisvärt! 

ZEISS ClearView tillverkas med Freeform-teknik, vilket ger glasen utmärkt klarhet från mitten och ända ut i kanterna. Dessutom är glasen tunnare och flackare, vilket ger ett snyggare utseende än med traditionella lagerglas. 

Ytbehandlingarna DuraVision® från ZEISS ger många fördelar: reptålighet, antireflekterande egenskaper och en yta som är smutsavvisande och lätt att rengöra. Alla glas från ZEISS har fullt UV skydd upp till 400. Dessutom finns ZEISS ClearView även med den senaste generationen av blåljusblockerande teknologi, ZEISS BlueGuard, som blockerar potentiellt skadligt och irriterande blått ljus. Läs mer: www.zeiss.com/clearview