Zeiss Photofusion X

ZEISS PhotoFusion X – en snabb, färgskiftande allt-i-ett lösning!

Med färgskiftande glas har du vanliga glasögon och solglasögon i ett och samma par. ZEISS PhotoFusion X är vår senaste generation av färgskiftande glas, som är snabbare än någonsin: de mörknar till solglas 60% snabbare än tidigare, och när du kommer in igen återgår de till klara glas hela 2,5 gånger snabbare. 

ZEISS PhotoFusion X har alltid fullt UV skydd upp till 400 nm, oavsett om det är klart eller tonat. Dessutom finns de nu med ett för färgskiftande glas unikt blåljusskydd, som i kombination med den ljusreaktiva ytbehandlingen blockerar den upp till 50 % av potentiellt skadligt blått ljus inomhus och upp till 94 % utomhus när glaset är helt tonat.

Fotokromatiska solglasögon är ”det praktiska valet”, men självklart vill du ändå att de ska se snygga ut! ZEISS PhotoFusion X finns i fem populära solglasögonfärger och kan dessutom kombineras med en lätt spegeleffekt. 

En bild som visar accessoarer, glasögon, ögonskydd

Automatiskt genererad beskrivning