Idag köper vi in bågar från det svenska märket Triple X.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20220419_1312191744175921449092977-scaled.jpg

Triple X är stilren, skandinaviskt design från Stockholm med rena linjer och genomtänkta detaljer för ett brett spann av människor och ansiktsformer.

Stockholms skärgård är med sina neutrala färger och nyanser en stor inspirationskälla för produkterna och hela varumärket. Det finns alltid ett gemensamt tema i kollektionerna men varje båge har sin egen identitet med diskreta detaljer och ett samspel mellan manligt och kvinnligt. Triple X står även för ren kärlek till produkten och i hög grad en besatthet av fokus på detaljerna. Vår chefsdesigner Per Levin med sitt designteam lever och brinner verkligen för utvecklingen av bågarna.

Triple X hemsida